Contact  |  Veel gestelde vragen  |  Vragen? 088 - 472 15 16 (lokaal tarief)

Hoe werkt het?

Een container is zo geregeld!

11111

Vraag een wachtwoord (binnen 10 minuten geactiveerd)

Om gebruik te maken van Stiho-Afval.nl, heeft u een wachtwoord nodig. Klanten van Stiho kunnen deze opvragen via de onderstaande link. Uw account wordt binnen 10 minuten geactiveerd.

 

Wachtwoord opvragen

 

 

2222

Vul uw postcode in

Op basis van uw postcode wordt de prijs van uw container bepaald. Wij hebben een locatie bij u in de buurt zodat wij u altijd een scherp tarief kunnen aanbieden.

 

 

 

 

33333

 

 Kies een container

Uw container kiest u op basis van het type afval en de hoeveelheid. Wij leveren containers vanaf 2,5m3. Onze 10m3 containers zijn er ook als gesloten variant. Wist u dat wij in sommige regio’s ook Big Bags leveren?

 

 

 

 4444

Vul uw gegevens in

Zodra u een container heeft geselecteerd vragen wij u om uw afleveradres in te vullen zodat wij weten waar wij de container mogen plaatsen.

 

 

 

 555Binnen 1 werkdag geleverd!

U kunt zelf opgeven wanneer de container geleverd moet worden. Wij kunnen de container de volgende werkdag leveren. De container wordt bij u voor de deur geplaatst. U kunt aangeven van te voren gebeld te worden zodat u instructies kunt geven aan de chauffeur. Onze containers passen op een parkeerplaats. 

 

 

 

 

 6666Container vullen

Zodra de container geleverd is kunt u de container direct vullen met uw afval. U mag de container tot maximaal 20cm boven de rand vullen. Let er goed op dat u geen ander afval in uw container gooit als opgegeven.

 

 

 

 

777

 

Container weer ophalen

Als uw container vol zit kunt u deze weer laten ophalen door een ophaalopdracht in te voeren via uw account of door de klantenservice te bellen. U kunt uw container ook wisselen. U krijgt dan op uw ophaaldag een nieuwe container geleverd.